Oleh Syed Wafa

Anda masih memikir untuk masak apa di hujung minggu ini? Minggu yang lepas kami telah berkongsikan resipi dengan menggunakan pes asam pedas Ratu Tumis Rasa Rosz dalam melazatkan asam pedas ayam Melaka . Kali ini Ladybosz cadangkan anda cuba pula resepi nasi dagang ikan tenggiri ini dengan menggunakan pes gulai dan sup yang mudah dan sungguh menyelerakan.

Nasi dagang antara menu masakan yang begitu popular di kalangan masyarakat kita. Kerana ianya mudah dimasak dan menyelerakan pasti menjadi pilihan suri rumah tanggga bersama keluarga.

Pes gulai Ratu Tumis Rasa Rosz yang menjadi pilihan pengguna kini

Bagi peminat nasi dagang anda mesti mencuba resipi dari pes gulai dan sup Ratu Tumis Rasa Rosz yang tengah hangat di pasaran.

Bukan sahaja mudah untuk dimasak tetapi menyelerakan sebagai hidangan seisi keluarga.

Ramai suri rumah tangga di luar sana yang merungut untuk mendapatkan pes yang enak untuk dicampurkan dalam masakan mereka.Bagi suri rumah tangga yang bijak memilih, pastinya pes dari keluaran Rasa Rosz Sdn Bhd menjadi pilihan mereka.

Pes Sup Ratu Tumis Rasa Rosz

Produk pelbagai Pes Ratu Tumis Rasa Rosz ini kini tengah hangat di pasaran dan hargapun sungguh berpatutan.

Pes dari Ratu Tumis Rasa Rosz ini mempunyai banyak pilihan yang mudah digunakan dalam masakan iaitu pes Ratu Tumis sambal,gulai,sup dan asam pedas.

Paling membanggakan pes keluaran Ratu Tumis Rasa Rosz telah menerima anugerah di peringkat antarabangsa iaitu ‘The Best Cooking Ingredients’ di Asian Halal Brand Awards.

Empat pes Ratu Tumis Rasa Rosz yang hangat di pasaran!

Ratu Tumis Rasa Rosz juga mempunyai tiga pilihan sambal yang sungguh enak iaitu sambal udang kering,sambal cendawan shitake dan sambal ikan bilis yang boleh terus dimakan untuk hidangan tengahari atau malam.

Ratu Tumis Rasa Rosz juga ada mengeluarkan sambal belacan dan pelbagai lagi produk yang mendapat sambutan hangat di kalangan pengguna.

Tiga sambal keluaran Rasa Rosz yang enak!

Di sini Ladybosz kongsikan resipi nasi dagang ikan tenggiri dari pes gulai dan sup Ratu Tumis Rasa Rosz.

Sangat mudah, jom kita cuba!

Previous articleTeater Pintar Randai `Badang’
Next articleBelajarlah Bersyukur!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here