Oleh Syed Wafa

Anda masih asyik memikir untuk masak apa di hujung minggu ini? Kali ini Ladybosz cadangkan anda cuba pula resepi “Crispy Buttermilk Chicken” dengan menggunakan pes gulai yang sungguh menyelerakan. Menu tersebut begitu mendapat sambutan hangat di Restoran Rasa Rosz di AEON Big, Wangsa Maju.

Kenapa menu “Crispy Buttermilk Chicken” begitu mendapat sambutan di restoran tersebut? Kerana ianya sungguh menyelerakan tambahan dengan menggunakan pes dari Ratu Tumis Rasa Rosz. Hidangan tersebut juga disertakan sambal cendawan shitake untuk menambah selera pengunjung.

Datuk Sri Siti Nurhaliza (Berdiri tiga dari kiri) tidak melepaskan peluang menjamu selera di Restoran Rasa Rosz milik Datuk Sri Rozita Ramalan ( Berdiri dua dari kiri)

Bagi peminat “Crispy Buttermilk Chicken” anda mesti mencuba resipi dari pes gulai Ratu Tumis Rasa Rosz yang tengah hangat di pasaran.

Bukan sahaja mudah untuk dimasak tetapi membuatkan masakan menyelerakan sebagai hidangan seisi keluarga.

Ramai suri rumah tangga di luar sana yang merungut untuk mendapatkan pes yang enak untuk dicampurkan dalam masakan mereka.

Pes Gulai Ratu Tumis Rasa Rosz.

Bagi suri rumah tangga yang bijak memilih, pastinya pes dari keluaran Rasa Rosz Sdn Bhd menjadi pilihan mereka.

Produk pelbagai Pes Ratu Tumis Rasa Rosz serta produk penambah perisa ‘Lazzat’ ini kini tengah hangat di pasaran dan hargapun sungguh berpatutan.

Empat pes Ratu Tumis Rasa Rosz yang hangat di pasaran!

Pes dari Ratu Tumis Rasa Rosz ini mempunyai banyak pilihan yang mudah digunakan dalam masakan iaitu pes Ratu Tumis sambal,gulai,sup dan asam pedas.

Paling membanggakan pes keluaran Ratu Tumis Rasa Rosz telah menerima anugerah di peringkat antarabangsa iaitu ‘The Best Cooking Ingredients’ di Asian Halal Brand Awards.

Tiga sambal keluaran Rasa Rose yang enak!

Ratu Tumis Rasa Rosz juga mempunyai tiga pilihan sambal yang sungguh enak iaitu sambal udang kering,sambal cendawan shitake dan sambal ikan bilis yang boleh terus dimakan untuk hidangan tengahari atau malam.

Ratu Tumis Rasa Rosz juga ada mengeluarkan sambal belacan dan pelbagai lagi produk yang mendapat sambutan hangat di kalangan pengguna.

‘Lazzat’ juga kini menjadi pilihan bijak pengguna.

Di sini Ladybosz kongsikan resipi “Crispy Buttermilk Chicken” dari pes gulai Ratu Tumis Rasa Rosz.

Sangat mudah,jom kita cuba!

@rasaroszresto Introducing a special Chinese New Year meal: crispy chicken buttermilk with drink options like sunset soda, peach lychee, and sweet splash. Available in sets or ala carte, exclusively in February. #chinesenewyear #cnymeal #rasaroszresto #fyp #klfoodie #wangsamaju #buttermilkchicken ♬ Chinese New Year – Melodion

Previous articleDatuk Rosyam Nor gembira ada penerus legasi
Next articleTerima Kasih Guruku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here