Pes Sambal yang lazat

Oleh Syed Wafa

Anda masih asyik memikir untuk masak apa di hujung minggu ini? Kali ini Ladybosz cadangkan anda cuba pula resepi ayam masak merah dengan menggunakan pes sambal yang mudah dan sungguh menyelerakan.

Ayam mask merah antara menu masakan yang begitu popular di kalangan masyarakat kita. Kerana ianya sungguh menyelerakan pasti menjadi menu pilihan suri rumah tanggga bersama keluarga.

Bagi peminat ayam masak merah anda mesti mencuba resipi dari pes sambal Ratu Tumis Rasa Rosz yang tengah hangat di pasaran.

Bukan sahaja mudah untuk dimasak tetapi membuatkan masakan menyelerakan sebagai hidangan seisi keluarga.

Empat pes Ratu Tumis Rasa Rosz yang hangat di pasaran!

Ramai suri rumah tangga di luar sana yang merungut untuk mendapatkan pes yang enak untuk dicampurkan dalam masakan mereka.

Bagi suri rumah tangga yang bijak memilih, pastinya pes dari keluaran Rasa Rosz Sdn Bhd menjadi pilihan mereka.

Ratu Tumis Rasa Rosz milik Datuk Sei Rozita Ramelan menerima ‘The Best Cooking Ingredients’ di ‘Asian Halal Brand Awards’

Produk pelbagai Pes Ratu Tumis Rasa Rosz serta produk penambah perisa ‘Lazzat’ ini kini tengah hangat di pasaran dan hargapun sungguh berpatutan.

Pes dari Ratu Tumis Rasa Rosz ini mempunyai banyak pilihan yang mudah digunakan dalam masakan iaitu pes Ratu Tumis sambal,gulai,sup dan asam pedas.

Tiga sambal keluaran Rasa Rose yang enak!

Paling membanggakan pes keluaran Ratu Tumis Rasa Rosz telah menerima anugerah di peringkat antarabangsa iaitu ‘The Best Cooking Ingredients’ di Asian Halal Brand Awards.

Ratu Tumis Rasa Rosz juga mempunyai tiga pilihan sambal yang sungguh enak iaitu sambal udang kering,sambal cendawan shitake dan sambal ikan bilis yang boleh terus dimakan untuk hidangan tengahari atau malam.

‘Lazzat’ juga kini menjadi pilihan bijak pengguna.

Ratu Tumis Rasa Rosz juga ada mengeluarkan sambal belacan dan pelbagai lagi produk yang mendapat sambutan hangat di kalangan pengguna.

Di sini Ladybosz kongsikan resipi ayam masak merah dari pes sambal Ratu Tumis Rasa Rosz.

Sangat mudah,jom kita cuba!

 

Previous articleBat Latiff pelakon kanak-kanak paling ‘legend’
Next articleJadikan Hidup Anda Selalu Ceria!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here