Resipi Mi Bandung Muar dengan menggunakan pes sambal dan sup keluaran Ratu Tumis Rasa Rosz yang sungguh lazat!

Oleh Syed Wafa

Anda masih memikir untuk masak apa di hujung minggu ini? Minggu yang lepas kami telah berkongsikan resipi dengan menggunakan pes pes gulai dan sup Ratu Tumis Rasa Rosz dalam melazatkan nasi dagang ikan tenggiri . Kali ini Ladybosz cadangkan anda cuba pula resepi mi bandung Muar ini dengan menggunakan pes sambal dan sup yang mudah dan sungguh menyelerakan.

Mi Bandung antara menu masakan yang begitu popular di kalangan masyarakat kita. Kerana ianya mudah dimasak dan menyelerakan pasti menjadi pilihan suri rumah tanggga bersama keluarga.

Pes sambal Ratu Tumis Rasa Rosz pilihan bijak pengguna

Bagi peminat mi bandung anda mesti mencuba resipi dari pes sambal dan sup Ratu Tumis Rasa Rosz yang tengah hangat di pasaran.

Bukan sahaja mudah untuk dimasak tetapi menyelerakan sebagai hidangan seisi keluarga.

Ramai suri rumah tangga di luar sana yang merungut untuk mendapatkan pes yang enak untuk dicampurkan dalam masakan mereka.Bagi suri rumah tangga yang bijak memilih, pastinya pes dari keluaran Rasa Rosz Sdn Bhd menjadi pilihan mereka.

Pes Sup Ratu Tumis Rasa Rosz

Prodok pelbagai Pes Ratu Tumis Rasa Rosz ini kini tengah hangat di pasaran dan hargapun sungguh berpatutan.

Pes dari Ratu Tumis Rasa Rosz ini mempunyai banyak pilihan yang mudah digunakan dalam masakan iaitu pes Ratu Tumis sambal,gulai,sup dan asam pedas.

Paling membanggakan pes keluaran Ratu Tumis Rasa Rosz telah menerima anugerah di peringkat antarabangsa iaitu ‘The Best Cooking Ingredients’ di Asian Halal Brand Awards.

Empat pes Ratu Tumis Rasa Rosz yang hangat di pasaran!

Ratu Tumis Rasa Rosz juga mempunyai tiga pilihan sambal yang sungguh enak iaitu sambal udang kering,sambal cendawan shitake dan sambal ikan bilis yang boleh terus dimakan untuk hidangan tengahari atau malam.

Ratu Tumis Rasa Rosz juga ada mengeluarkan sambal belacan dan pelbagai lagi produk yang mendapat sambutan hangat di kalangan pengguna.

Tiga sambal keluaran Rasa Rose yang enak!

Di sini Ladybosz kongsikan resipi mi bandung Muar dari pes sambal dan sup Ratu Tumis Rasa Rosz.

Sangat mudah, jom kita cuba!

 

Previous articleBerhati-hati Dengan Cinta!
Next articleRasa Rosz menonjol di FHM 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here