CEO Boss Production Enterprise, Naz Hamzah bersama wakil empat kumpulan rock yang bakal beraksi dalam Konsert Rock Kapak.

Oleh Nafsiah Jani

Kegemilangan muzik rock era 1980-an telah menjadi fenomena yang menggegarkan industri muzik Malaysia. Lebih mengujakan demam Rock telah menular hingga ke negera-negara jiran seperti Singapura, Brunei dan Indonesia.

Setelah hampir 40 tahun lagu-lagu dari kumpulan Rock ini masih berkumandang serta diminati termasuk oleh generasi baru. Populariti dan melodi indah lagu-lagu rock ini membuatkan ramai penyanyi baru masa kini menyanyikan semula lagu Rock 80’an 90’an dengan versi tersendiri sehingga ada yang menjadi viral.

Konsert Rock Kapak anjuran Boss Production Enterprise dan Attah Music akan diadakan pada 7 Oktober 2023 bermula Sabtu, jam 8.00 malam di Panggung Asia Jalan Gombak, Kuala Lumpur.

Sebelum persembahan kumpulan Junction, Desire dan Meditasi, Bloodbrothers dan Revenge akan membuka tirai Konsert Rock Kapak dengan penampilan tersendiri.

Junction, Desire dan Meditasi akan tampil menghiburkan peminat dengan lagu-lagu hit mereka seperti Akan Ku Kenang, Monolog Untuk Rina, Bias Cinta, Dian Cinta, Bidadari, Biar Pedih Kasih Memanjang serta banyak lagi lgu-lagu popular mereka.

Selain berhibur penonton bertuah juga bakal membawa pulang pelbagai hadiah cabutan bertuah. Antara hadiahnya adalah 2 pakej percutian di Pulau Semporna, Sabah (tajaan AR Travel & Tours), 2 baucar penginapan di AMES Hotel, Melaka, 2 unit gitar elektrik Ibanez GRX70QA (tajaan Gama Rock House JDT).

Jaket kulit antara hadiah cabutan bertuah.

Kasut rare Fung Keong (tajaan Mentari Merah Entertainment yang ditandatangani Pengarah Filem Nasir Jani), gitar akustik, jaket kulit, drum stick, poster, button band Rock Kapak, tshirt serta hadiah untuk Pakaian Rock Terbaik peminat yang hadir pada malam tersebut

Untuk pembelian yang berharga RM85.00 tiket sila hubungi 0192333435, 0105667384, 0192407994 & 0199247924 atau secara online https://rockkapak.ubertickets.asia/

Antara hadiah menarik untuk cabutan bertuah
Previous articlePenyebar aib diikat dengan ular besar di akhirat (Bahagian 1)
Next articleBila dua ikon wanita bertemu, Rozita Ramelan kagum dengan Siti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here